Снимки: БСП Варна Днес не е поредният, обикновен изборен ден. Днес

...
Снимки: БСП Варна Днес не е поредният, обикновен изборен ден. Днес
Коментари Харесай

Гуцанов: „Днес е изборът – денят, в който всички заедно ще спрем десетгодишното безумие в България“

Снимки: Българска социалистическа партия Варна 

„ Днес не е следващият, елементарен избирателен ден. Днес е изборът, посредством който отивайки до урните, ще спрем десетгодишното безумно ръководство на страната ни. Днес гласуваме за успокоение, сигурност и предсказуемост “. Това сподели Борислав Гуцанов, лидер на листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ в 3-ти МИР, откакто упражни правото си на глас В 171-а СИК във Варненската Четвърта езикова гимназия.  И прикани хората да отидат до урните и да дадат своя избор.



„ Не се опасявайте, не се поддавайте на напън, зависимости и тласъци. Гласувайте свободно и по съвест, тъй като единствено по този начин можем да изградим нашата България, тази, за която мечтаем “. Гуцанов добави, че днешния избор е специфичен за него и в персонален проект, защото за първи път гласоподава и неговата огромна щерка.



Той изрази вяра, че точно нейното потомство ще бъде отговорно и ще даде своя избор с голямо предпочитание и с възприятието, че трансформира страната си към по-добро. „ Гласувам за смяната, за една по-хубава България и за положителното бъдеще на младежите тук. Разбира се поддържам и баща си в неговите инициативи “, сподели Сирма Гуцанова. Двамата гласоподаваха машинно, тъй като „ това дава по-голяма сигурност и единствено машинното гласоподаване може да спре всички познати порочни схеми “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР